Om os

VINifico tilbyder skønne vine til alle anledninger!

Vi er en ung virksomhed med fokus på import og salg af vine fra Italien. Vi tilbyder et bredt sortiment af fantastiske vine fra støvlelandet, hvor god mad og vin har stor betydning.

Vores fokus her i opbygningsfasen ligger på et bredt udvalg af italienske vine, lige fra sprøde og mineralske vine fra Norditalien, klassikere som Barolo og Amarone, til sødmefulde og fyldige syditalienske vine.

Vores forretningsfilosofi bygger på at tilbyde vores kunder skønne vine, som vi selv elsker at nyde et glas eller to af, til yderst attraktive priser. Vores vine koster fra omkring 50 kr pr. flaske og op efter.

Det er vigtigt for os at opbygge tætte relationer med vores vinproducenter, som typisk er små familiedrevne vingårde gennem flere generationer. Kontakten er oftest direkte med vinbonden, så vi mærker passionen og stoltheden over frembringelsen af kvalitetsvine. Desuden opbygges der tætte relationer med vinbonden og dennes familie.

Dette er den bedste garanti for god kvalitetsvin.

 

Vi er selvfølgelig registreret hos Fødevarestyrelsen - vores kontrolrapporter kan findes via dette link: https://www.findsmiley.dk/758329